Selectează o Pagină
Instalatori electricieni

Oprema i tehnička dokumentacija

Cjelokupna safety i security oprema u ponudi Alarm automatike je u skladu s važećim normama i propisima. Popraćena je svom potrebnom tehničkom dokumentacijom i certifikatima.

Vođenje projekata

U Alarm automatici rade osobe specijalizirane za poslove vođenja projekata. One sudjeluju na koordinacijama, pripremaju dokumentaciju i primopredaju te vode računa o rokovima izvođenja.

Programiranje i puštanje sustava u rad

Stručno programiranje i puštanje sustava u rad rješava probleme do kojih može doći uslijed ranijih propusta vezanih za telefonsku i elektro instalaciju, spajanje uređaja i definiranje zona.

Integracija sustava na objektu

Stručno obavljena integracija sustava na objektu jamči da će investitoru biti isporučeno funkcionalno rješenje. Implementacija ABsistemDCi softvera za integraciju tehničkih sustava na objektu kao i nekog od specijalističkih softvera iz serije ABsistem omogućuje jednostavnije upravljanje nad integriranim sustavima.

Edukacija za pravilno ožičenje i ugradnju

Za elektro instalatere se organiziraju radionice i webinari o pravilnom ožičenju safety i security sustava. Moguće ih je organizirati i in-house.

Katalog opreme i sustava u ponudi

Ponuda safety i security sustava je sistematizirana u iDEA Project katalogu Alarm automatike koji se ažurira svake godine. Obuhvaćena je oprema za koju su već razvijeni komunikacijski moduli i integracijska rješenja.

Informiranje o specifičnim rješenjima dojave požara i integracije

Kroz periodične newslettere pretplatnike informiramo o novim tehnologijama i rješenjima s područja zaštite te o specifičnostima realiziranih projekata.