Select Page
Elektro instalateri

Oprema i tehnička dokumentacija

Cjelokupna safety i security oprema u ponudi Alarm automatike je u skladu s važećim normama i propisima. Propraćena je svom potrebnom tehničkom dokumentacijom i sertifikatima.

Vođenje projekata

U Alarm automatici rade osobe specijalizovane za poslove vođenja projekata. One učestvuju na koordinacijama, pripremaju dokumentaciju i primopredaju te vode računa o rokovima izvođenja.

Programiranje i puštanje sistema u rad

Stručno programiranje i puštanje sistema u rad rješava probleme do kojih može doći uslijed ranijih propusta vezanih za telefonsku i elektro instalaciju, spajanje uređaja i definisanje zona.

Integracija sistema na objektu

Stručno obavljena integracija sistema na objektu garantuje da će investitoru biti isporučeno funkcionalno rešenje. Implementacija ABsistemDCi softvera za integraciju tehničkih sistema na objektu kao i nekog od specijalističkih softvera iz serije ABsistem omogućuje jednostavnije upravljanje nad integrisanim sistemima.

Edukacija za pravilno ožičenje i ugradnju

Za elektro instalatere se organizuju radionice i webineri o pravilnom ožičenju safety i security sistema. Moguće ih je organizovati i in-house.

Katalog opreme i sistema u ponudi

Ponuda safety i security sistema je sistematizovana u iDEA Project katalogu Alarm automatike koji se ažurira svake godine. Obuhvaćena je oprema za koju su već razvijeni komunikacijski moduli i integracijska rješenja.

Informisanje o specifičnim rješenjima dojave požara i integracije

Kroz periodične “Novosti” pretplatnike informišemo o novim tehnologijama i rješenjima s područja zaštite te o specifičnostima realizovanih projekata.