Select Page
Elektro projektanti

Oprema i tehnička dokumentacija

Cjelokupna safety i security oprema u ponudi Alarm automatike je u skladu s važećim normama i propisima. Propraćena je svom potrebnom tehničkom dokumentacijom i sertifikatima.

Projektovanje i projektna podrška

Poslovima projektovanja i projektne podrške bavi se cijeli tim ovlaštenih inženjera sa višegodišnjim iskustvom u radu sa zaštitnim sistemima.

Rešenja integracije zaštitnih sistema na objektu

Buduća integracija sistema na objektu podrazumeva predviđanje nekih specifičnih rešenja već u fazi projektovanja. Ovim specifičnim segmentom, bavi se tim projektanata s bogatim iskustvom u pripremi integrisanih rešenja. R&D sektor Alarm automatike kontinuirano razvija softvere za integraciju ABsistemDCi, centralizaciju ABsistemSC(NG) i druge ABsistem softvere za inteligentno upravljanje i kontrolu.

Seminari o primjeni safety i security rješenja

Seminari su mjesto razmjene znanja o već primijenjenim rješenjima zaštite u različitim aplikacijama (hoteli, retail, stambeni, poslovni, industrijski), novim tehnologijama i rješenjima koja predviđaju zahtjeve investitora.

iDEA Project katalog

Ponuda safety i security sistema je sistematizirana u iDEA Project katalogu Alarm automatike. Obuhvaćena je oprema za koju su već razvijeni komunikacijski moduli i integracijska rješenja. Dio ponude dostupan je i u obliku BIM objekata.

Informisanje o specifičnim rješenjima dojave požara i integracije

Kroz periodične “Novosti” pretplatnike informišemo o novim tehnologijama i rješenjima s područja zaštite te o specifičnostima realizovanih projekata.