Select Page
Javne površine i prostori

Dokumentacija u skladu s propisima i GDPR uredbom

Zaštita javnih površina je regulirana raznim propisima o kojima treba voditi računa pri izradi dokumentacije kao što su sigurnosne prosudbe, tehnička rješenja i projekti tehničke zaštite.

Prometna analitika

Videoanalitka je važan alat nadzora, regulacije i automatske detekcije opasnih događaja u prometu kao što su vožnja u krivom smjeru, kamioni u nedozvoljenim područjima, prebrza vožnja, detekcija prometnih zastoja i zagušenosti.

Parking rješenja

Za upravljanje parkingom se koriste rješenja za ubrzavanje ulaza/izlaza, obavještavanje o slobodnim parkirnim mjesta, usmjeravanje prometa i naplatu parkinga koja obuhvata serija ABsistemPark softvera. Obuhvataju i kategorizaciju vozila, identifikaciju vozila LPR kamerama, identifikaciju vozača i naplatu.

Brojanje putnika

Brojanje putnika u javnom prevozu je bitno za poslovne analize. Koristi se specijalna oprema koja mora biti otporna na vibracije. Moguće je spajanje više kamera za više ulaza/izlaza, a moguć je lokalni nadzor i prijenos podataka u centar.

Požar otvorenog prostora

Požar otvorenog prostora se automatski detektuje putem termalnih kamera s videoanalitikom koja prepoznaje spektar karakterističan za plamen te upozorava operatera.

Rješenja za odlagališta otpada

Za upravljanje odlagalištima otpada je namijenjen softver ABsistemGreen® koji integriše kontrolu pristupa, identifikaciju vozila i vozača, signalizaciju, vaganje tereta, videonadzor i automatski ispis svih potrebnih dokumenata.