Select Page
Profesionalnost u svim fazama projekta

Projektovanje i projektna podrška

Saradnicima kojima zaštita nije uža specijalnost namijenjene su usluge pripreme projektne i tenderske dokumentacije te tehničke konsultacije.

Vođenje projekata

Vođenje projekata podrazumijeva učestvovanje na koordinacijama, vremensko planiranje, organizaciju podizvođača te sve primopredajne aktivnosti.

Programiranje i integracija sistema

Stručno obavljena integracija sistema na objektu garantuje da će investitoru biti isporučeno funkcionalno rješenje. Implementacija ABsistemDCi softvera za integraciju tehničkih sistema na objektu kao i nekog od specijalističkih softvera iz serije ABsistem omogućuje jednostavnije upravljanje nad integrisanim sistemima.

Puštanje sistema u rad

Stručno puštanje sistema u rad rješava probleme nastale uslijed ranijih propusta vezanih za telefonsku i elektro instalaciju, spajanje uređaja, definisanje zaštitnih zona i komunikaciju među uređajima.

Sertifikovanje partnerskih firmi

Da bi se osigurao kvalitet ugradnje za projektne partnere se organizuju edukacije za rad s opremom, sistemima i softverima.  Sertifikat kojim se dokazuju osposobljenost periodično se obnavljaju.

Projektni katalog i B2B platforma

Projektni iDEA Project katalog obuhvata sisteme, usluge i softvere potrebne za uspostavu integrisanog rješenja zaštite. Dostupna je oprema u svijetu vodećih proizvođača koju je moguće integrisati.