Select Page
Elektronička zaštita artikala od krađe

Zaštitne antene za prolaze različite širine

Antene za detekciju omogućuju svjetlosnu i zvučnu signalizaciju pokušaja krađe artikala iz prodavaonica. Dostupne u različitim izvedbama i može ih se prilagoditi različitim širinama prolaza. Zbog svoje veće površine ih se često koristi za reklamiranje tvrtki i proizvoda u ponudi.

Napredne EAS funkcije

Sensormatic EAS rješenja podržavaju niz naprednih funkcija kao što su analiza podataka putem RFID-a, detekcijom metalnih folija, brojanjem kupaca i video verifikacijom. Dodatne funkcije su modularne pa korisnik bira koje želi primijeniti.

Visoka pouzdanost AM metode detekcije

Sensormatic EAS sustavi se baziraju na akustomagnetnoj (AM) tehnologiji koju odlikuje visoka pouzdanost detekcije. Detekcije ne ovisi bitno o položaju zaštitnih elementa te omogućava veći domet detekcije. AM tehnologija omogućuje široku primjenu, a za punu funkcionalnost je važna kvaliteta ugradnje.

Zaštitni elementi za sve vrste artikala

Raspon tipova Sensormatic detekcijskih elemenata omogućava da ih se aplicira na sve vrste artikala. U ponudi su različite naljepnice (boja, dizajn), tagovi (standardni s iglicom različitih veličina, s trakom, za boce, plastika ili metal) te zaštićene kutije za artikle.