Select Page
Automatske rampe i vrata

Comunello kompleti za rampe

Comunello kompleti za rampe nude najviši stupen sigurnosti i prilagodljivosti. Rampe su izrađene od čvrstih i otpornih materijala, a upravljačka jedinica za programiranje lako je dostupna. Usporavajuće početne tačke mogu se mehanički podesiti mirkoprekidačima, te osigurati pouzdano i sigurno otvaranje i zatvaranje u svim vremenskim uslovima.

Comunello kompleti za krilna i klizna vrata

Kompleti sadrže motor, motorizovanu ruku, kontrolnu kutiju, daljinske upravljače i bljeskalice. Dostupni su u verzijama za različitu učestalost upotrebe te različite širine i težine. Sistem omogućuje otkrivanje prepreka i programiranje vremena rada.

Podešavanje Comunello sistema

Podešavanje Comunello sistema je jednostavno, intuitivno i precizno zahvaljujući ONE Tehnologiji. Pametna kontrolna ploča automatski prepoznaje dodatne uređaje, a za instalaciju koja se može odraditi i spajanjem preko WI-Fi-ja na raspolaganju Comunelllo One aplikacija koja je primjerena i za manje iskusnog instalatera. ONE tehnologija omogućuje automatsko prepoznavanje dodatnih uređaja na kontrolnoj ploči, bežično spajanje i programiranje sistema putem Comunello aplikacije.