Select Page
Instalateri tehničke zaštite

Širok raspon ponude sistema tehničke zaštite

Širok raspon uređaja i opreme instalaterima garantuje da će na jednom mjestu naći sve što im je potrebno za uspostavljanje potpuno funkcionalnog sistema tehničke zaštite. Tehničko odjeljenje testira pouzdanost opreme i funkcionalnost sistema pa se u prodaju stavljaju samo provjerena rješenja zaštite.

B2B online platforma

Korištenje B2B online platforme, instalaterima maksimalno pojednostavljuje proces naručivanja. Karakteristike svih uređaja su dostupne na jednom mjestu, zajedno sa svom potrebnom dokumentacijom i informacijama o dostupnosti. Omogućeno je i upoređivanje proizvoda, prikaz na mobilnom i tabletima te izrada ponuda prema krajnjim kupcima.

Tehnička podrška

Tim stručnjaka specijaliziranih za različita područja tehničke zaštite pruža tehničku podršku, na način koji instalaterima najbolje odgovara – telefonski, online ili na samom objektu ugradnje.

Stalna komunikacija

Stalna komunikacija i informisanje saradnika i klijenata, o novitetima u ponudi, novim tehnologijama u tehničkoj zaštiti te novim verzijama uređaja i softvera. Komunikacija se vrši putem redovnih godišnjih konferencija, kroz nedeljne newslettere te korporativne i B2B internet stranice.

Tehničke edukacije

Svrha edukacije za rad sa sistemima u ponudi Alarm automatike je osigurati njihovu punu funkcionalnost. Provode se razni oblici edukacija (radionice, webinari), za instalatere iz više firmi ili za samo jednu firmu.

Prodajna i marketinška podrška

Instalaterima su osigurani različiti oblici prodajne i marketinške podrška – od fleksibilnih uslova plaćanja i dodatnih projektnih popusta do izrade promotivnih materijala i zajedničkog predstavljanja rješenja kod investitora.

Servis i zamjenska oprema

Kao proizvođač i ovlašteni distributer uređaja, Alarm automatika osigurava servis sve opreme u ponudi u i van garatnog roka. Servis se radi na temelju procjena trajanja i troškova popravke, a osigurana je i zamjenska oprema kada je to instalateru potrebno.

Tehnička i korisnička dokumentacija

Za svu opremu u ponudi je osigurana kompletna dokumentacija – o karakteristikama uređaja, sertifikati proizvođača, izjave o usklađenosti te instalaterska i korisnička upustva.