Select Page
iDEA ponuda vrijednosti

Ponuda vrijednosti prilagođena potrebama klijenata

Osnovna ideja iza iDEA koncepta četiri su vrijednosna rješenja prilagođena specifičnim potrebama različitih korisnika. Rješenja se međusobno razlikuju po svojoj kompleksnosti i primjeni najmodernijih tehnologija. Svaki prijedlog rješenja obuhvata niz pouzdanih sistema, jedinstvene softvere, profesionalne usluge i zajedničku platformu.

Pouzdani sistemi

Ponudom su obuhvaćeni proizvodi više od 200 svjetski poznatih proizvođača opreme za zaštitu, sigurnost, nadzor i pametnu automatizaciju. Riječ je o tehnološki naprednim, pouzdanim i za upotrebu jednostavnim rješenjima koja kontinuirano razvija cijeli inženjerski tim. Kako bi se zadovoljile specifične potrebe pojedinih tržišta, razvijene su vlastite robne marke – DVC® u videonadzoru i video interfoniji, IN-Out® u kontroli pristupa i S-Link u protivprovali.

Jedinstveni softveri

Softver za automatizaciju zaštitarskih nadzornih centara ABSistemDC(NG)v.2 i PSIM softver ABSistemDCi su prvi razvijeni u vlastitom R&D odjeljenju. U posljednjih 15 godina razvijeno je preko 20 softverskih rješenja koja integrišu podatke iz sistema tehničke zaštite sa softverima za vođenje poslovanja, npr. ABSistemPARK® za upravljanje parkiralištima, ABSistemCounter® za brojanje klijenata, logističku i marketinšku podršku te ABSistemTicketing® za upravljanje kontrolom pristupa posjetilaca.

Profesionalne usluge

Firma je za svoje klijente razvila mnogobrojne usluge: projektovanje, upravljanje projektima i IT podršku za velike firme; projektnu podršku i puštanje u rad za izvođače gradnje; B2B platformu, edukaciju i tehničku podršku za instalatere; B2C platformu i predprogramiranje uređaja za krajnje korisnike.

Zajedničke platforme

Zajedničke B2B ili B2C platforme olakšavaju saradnju svih aktera procesa prodaje i implementacije zaštitnih sistema, omogućuju praćenje svih transakcija i punu transparentnost.