Vyberte stranu
iDEA hodnotné riešenie

Ponúkaná hodnota je prispôsobená špecifickým potrebám zákazníkov

Hlavnou myšlienkou konceptu iDEA sú štyri hodnotové riešenia prispôsobené špecifickým potrebám rôznych používateľov. Riešenia sa líšia svojou komplexnosťou a aplikáciou najmodernejších technológií. Každé navrhované riešenie zahŕňa rad spoľahlivých systémov, unikátny softvér, profesionálne služby a spoločnú platformu.

Pouzdani sustavi

Ponudom su obuhvaćeni proizvodi više od 200 svjetski poznatih proizvođača opreme za zaštitu, sigurnost, nadzor i pametnu automatizaciju. Riječ je o tehnološki naprednim, pouzdanim i za upotrebu jednostavnim rješenjima koja kontinuirano razvija cijeli inženjerski tim. Kako bi se zadovoljile specifične potrebe pojedinih tržišta, razvijene su vlastite robne marke – DVC u videonadzoru i video interfoniji, inOUT u kontroli pristupa i S-Link u protuprovali.

Jedinstveni softveri

Softver za automatizaciju zaštitarskih nadzornih centara ABsistemDC(NG)v2 i PSIM softver ABsistemDCi su prvi razvijeni u vlastitom R&D odjelu. U posljednjih 15 godina razvijeno je preko 20 softverskih rješenja koja integriraju podatke iz sustava tehničke zaštite sa softverima za vođenje poslovanja, npr. ABsistemPARK za upravljanje parkiralištima, ABsistemCounter za brojanje klijenata, logističku i marketinšku podršku te ABsistemTicketing za upravljanje kontrolom pristupa posjetitelja.

Profesionalne usluge

Tvrtka je za svoje klijente razvila mnogobrojne usluge: projektiranje, upravljanje projektima i IT podršku za velike tvrtke; projektnu podršku i puštanje u rad za izvođače gradnje; B2B platformu, edukaciju i tehničku podršku za instalatere; B2C platformu i predprogramiranje uređaja za krajnje korisnike.

Zajedničke platforme

Zajedničke B2B ili B2C platforme olakšavaju suradnju svih dionika procesa prodaje i implementacije zaštitnih sustava, omogućuju praćenje svih transakcija i punu transparentnost.