Select Page
iDEA value proposition

Offered value is tailored to customers’ specific needs

The main idea behind the iDEA concept are four value solutions tailored to the specific needs of different users. The solutions differ in their complexity and application of the most advanced technologies. Each proposed solution includes a range of reliable systems, unique software, professional services and a common platform.

Pouzdani sustavi

Ponudom su obuhvaćeni proizvodi više od 200 svjetski poznatih proizvođača opreme za zaštitu, sigurnost, nadzor i pametnu automatizaciju. Riječ je o tehnološki naprednim, pouzdanim i za upotrebu jednostavnim rješenjima koja kontinuirano razvija cijeli inženjerski tim. Kako bi se zadovoljile specifične potrebe pojedinih tržišta, razvijene su vlastite robne marke – DVC u videonadzoru i video interfoniji, inOUT u kontroli pristupa i S-Link u protuprovali.

Jedinstveni softveri

Softver za automatizaciju zaštitarskih nadzornih centara ABsistemDC(NG)v2 i PSIM softver ABsistemDCi su prvi razvijeni u vlastitom R&D odjelu. U posljednjih 15 godina razvijeno je preko 20 softverskih rješenja koja integriraju podatke iz sustava tehničke zaštite sa softverima za vođenje poslovanja, npr. ABsistemPARK za upravljanje parkiralištima, ABsistemCounter za brojanje klijenata, logističku i marketinšku podršku te ABsistemTicketing za upravljanje kontrolom pristupa posjetitelja.

Profesionalne usluge

Tvrtka je za svoje klijente razvila mnogobrojne usluge: projektiranje, upravljanje projektima i IT podršku za velike tvrtke; projektnu podršku i puštanje u rad za izvođače gradnje; B2B platformu, edukaciju i tehničku podršku za instalatere; B2C platformu i predprogramiranje uređaja za krajnje korisnike.

Zajedničke platforme

Zajedničke B2B ili B2C platforme olakšavaju suradnju svih dionika procesa prodaje i implementacije zaštitnih sustava, omogućuju praćenje svih transakcija i punu transparentnost.