Select Page

Регионален лидер во техничката заштита

ХАРДВЕР + СОФТВЕР + УСЛУГИ + ПЛАТФОРМА

4 x iDEA вредносни понуди

iDEA Express

брза и едноставна
паметна автоматизација

iDEA Classic

доверлива и флексибилна
паметна сигурност

iDEA Project

напредна и отворена
паметна заштита од пожар

iDEA Solution

уникатна и целосна
паметен надзор

DVC 18 godina

Новости

Семинар Проектирање технички решенија за зголемување на ефикасноста на Деловните објекти

Семинар Проектирање технички решенија за зголемување на ефикасноста на Деловните објекти

Ве покануваме на семинарот Дизајнирање технички решенија за зголемување на ефикасноста на Деловните објекти, последен од серијата семинари организирани од Аларм аутоматика и Хрватската Комора на...

Проектирање технички решенија за зголемување на ефикасноста на деловните објекти

Проектирање технички решенија за зголемување на ефикасноста на деловните објекти

Во текот на месец март и април 2023 година, ќе се одржат серија семинари за Проектирање технички решенија за зголемување на ефикасноста на деловните објекти, организирани од Аларм аутоматика и...

Одржани iDEA Денови на отворени врати 2022!

Одржани iDEA Денови на отворени врати 2022!

Потполно нов концепт од традиционалната iDEA Classic конференција, која оваа година се трансформираше во поопуштена форма на Денови на отворени врати во Аларм аутоматика Скопје. Како и до сега,...

Аларм аутоматика B2B

B2B

Единствена B2B платформа за заштеда на време

Материјали

за превземање

Каталози и брошури за превземање и принтање.

Едукативни

програми

Едукации за работа на системи за техничка заштита

Аларм аутоматика

Исклучителната понуда на опрема, услуги и софтвер овозможува се што е потребно за имплементација на функционални, сигурносни решенија со далечинско управување за објекти од сите големини и намени.

Се грижиме за заштитата

Мисијата на компанијата е да создаде одлични вредносни понуди кои вклучуваат високо квалитетни и иновативни производи и услуги, како и комплетни решенија.