Select Page
Electrical designers

Oprema i tehnička dokumentacija

Cjelokupna safety i security oprema u ponudi Alarm automatike je u skladu s važećim normama i propisima. Popraćena je svom potrebnom tehničkom dokumentacijom i certifikatima.

Projektiranje i projektna podrška

Poslovima projektiranja i projektne podrške bavi se cijeli tim ovlaštenih inženjera sa višegodišnjim iskustvom u radu sa zaštitnim sustavima.

Rješenja integracije zaštitnih sustava na objektu

Buduća integracija sustava na objektu podrazumijeva predviđanje nekih specifičnih rješenja već u fazi projektiranja. Ovim specifičnim segmentom, bavi se tim projektanata s bogatim iskustvom u pripremi integriranih rješenja. R&D odjel Alarm automatike kontinuirano razvija softvere za integraciju ABsistemDCi, centralizaciju ABsistemSC(NG) i druge ABsistem softvere za inteligentno upravljanje i kontrolu.

Seminari o primjeni safety i security rješenja

Seminari su mjesto razmjene znanja o već primijenjenim rješenjima zaštite u različitim aplikacijama (hoteli, retail, stambeni, poslovni, industrijski), novim tehnologijama i rješenjima koja predviđaju zahtjeve investitora.

iDEA Project katalog

Ponuda safety i security sustava je sistematizirana u iDEA Project katalogu Alarm automatike. Obuhvaćena je oprema za koju su već razvijeni komunikacijski moduli i integracijska rješenja. Dio ponude dostupan je i u obliku BIM objekata.

Informiranje o specifičnim rješenjima dojave požara i integracije

Kroz periodične newslettere pretplatnike informiramo o novim tehnologijama i rješenjima s područja zaštite te o specifičnostima realiziranih projekata.