Select Page
Protivprovala i protivprepad

Ajax inteligentni bežični sistemi

Kao kombinacija vrhunskog dizajna i pouzdanih tehnološkim rješenja, Ajax inteligentni bežični sistemi pružaju novo iskustvo, kako korisnicima, tako i instalaterima opreme za zaštitu. Ajax bežični sistemi jednostavni su za instalaciju, a pouzdani kao žičani. Alarm automatika ekskluzivni je zastupnik branda Ajax u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Mađarskoj, Bugarskoj, Makedoniji, Srbiji, Albaniji i Crnoj Gori.

Ajax mobilna aplikacija

Donosi veliku novost u svijet alarmnih uređaja. Korisnik upravlja Ajax sigurnosnim sistemom jednim klikom,  a skladištenje događaja omogućava nadzor alarma i aktivnosti za do 50 korisnika. Za instalatere je krajnje jednostavna i omogućuje instalaciju sistema u 30 minuta.

DSC PowerSeries Neo hibridne alarmne centrale

Za aplikacije različitih zona dostupne su alarmne centrala hibridne tehnologije za 16, 32, 64 ili 128 zona. Sve su dvosmjerne. Dostupna su i verzije sa implementiranom PowerG tehnologijom za veću pouzdanost bežičnog prenosa signala alarma.

DSC PowerSeries Neo detektori

Na raspolaganju je širok raspon detektora za unutrašnju i vanjsku detekciju stanja u tački, i detekciju stanja okoline. Dostupne su izrade detektora koje nisu osjetljivi na kućne ljubimce, koje omogućuju video verifikaciju, a moguća je plafonska montaža te antimasking funkcija.

Upravljanje DSC PowerSeries Neo sistemima

DSC Neo protivprovalnim sistemima može se upravljati putem žičanih i bežičnih LCD ili touch screen šifratora. DSC Neo može funkcionisati i kao protivprovalni sistem upotrebom panik tastera.

Univerzalni protivproalni periferni uređaji

Dostupan je širok izbor protivprovalnih perifernih uređaja raznih proizvođača kao što su DSC, S-Link, Inim, Menvier, AMC, Politec, Belt, Bentel i Enigma.