Select Page
Platforma

Razmjena znanja učesnika procesa građenja

Platforma omogućuje edukaciju korisnika, projektanata i pružatelja konzultantskih usluga. Osim referenci i postojećih rješenja, sadrži i mjere koje je moguće pregledavati.

B2B platforma s cjelokupnom dokumentacijom

Alarm automatika B2B platforma omogućava pronalaženje najboljih proizvoda i rješenja za različite tipove objekata. Sadrži kompletnu ponudu s detaljnom dokumentacijom koja je potrebna za projektovanje, ugradnju, integraciju i održavanje Smart Safety sistema.

Jedinstvena B2B platforma koja štedi vrijeme

B2B online platforma kreirana je kako bi omogućila klijentima da svojim kupcima pripreme sve potrebno – od ponude, preko isporuke opreme do naplate – bez ponavljanja koraka. Ponudu je moguće pretvoriti u narudžbu, narudžbu u račun, a račun u prijemnicu. Time se povećava fleksibilnost i pouzdanost, štedi vrijeme i energija, povećava učinak te izbjegavaju greške u procesu.

Interaktivna B2C platforma alex.shop

alex.shop je B2C online platforma koja omogućuje online naručivanje i plaćanje sigurnosnih rješenja, live-chat podršku, Alex aplikaciju za notifikaciju alarma zaštitarskom dojavnom centru i različite pakete usluga po izboru korisnika.