Select Page
Upravljanje potrošnjom energije

Pametne utičnice

Bežične pametne utičnice s praćenjem potrošnje električne energije. Uređaj štiti od preopterećenja i kratkog spoja. Prikladne su za spajanje svih kućnih aparata, kompatibilne s EU utičnicama tipa F. Omogućuju slanje upozorenja o prekidu napajanja putem SMS-a ili putem push notifikacije na mobilnom korisnika.

Bežični prekidači

Uz pomoć zidnih prekidača, jednostavno možete upravljati rasvjetom i drugim električnim uređajima. Bežični zidni prekidači jednostavno se montiraju na mjesta postojećih zidnih prekidača ili se mogu uz pomoć ljepljivih traka postaviti na bilo koju ravnu površinu.

Bežični mini prekidači ne zahtijevaju spajanje putem žica, a zahvaljujući svom minimalističkom dizajnu, uklopit će se u gotovo bilo kakvo okruženje.

Releji

Bežični releji omogućuju daljinsko upravljanje visokonaponskom i niskonaponskom opremom. Koriste se za uključivanje/isključivanje pegli, garažnih vrata, grijača vode i podova s ​​toplotnom izolacijom. Uređaji su zaštićeni od prenapona i pregrijavanja. Mogu se koristiti i za aktiviranje električnih brava, ulaznih i pokretnih vrata, roletna i zavjesa te za ponovno pokretanje modema i rutera. Sigurnost upotrebe uređaja garantuje funkcije provjere autentičnosti, otkrivanja ometanja i šifriranje komunikacijskih kanala.