Select Page
Tehnička zaštita

Idis rješenja videonadzora

Idis rješenja se baziraju a DirectIP® tehnologiji koja omogućava Plug&Play podešavanja sistema (IP kamera, snimača, mrežnih uređaja), bez komplikovane konfiguracije. Bitna odlika je i kristalno čista slika.

Kantech rješenja kontrola pristupa

Kantech sistemi kontrole pristupa su zbog svoje fleksibilnosti posebno prikladni za velike, kompleksne aplikacije u kojima je potrebno osigurati veći broj funkcija.

Jantar rješenja kontrola pristupa i evidencija radnog vremena

Jantar sistemi kontrole pristupa su prikladni za standardne poslovne aplikacije, posebno one u kojima je poželjno objediniti kontrolu pristupa sa evidencijom radnog vremena.

Inim SmartLiving protivprovala

Inim SmartLiving hibridne (žičani, bežični) sisteme odlikuje jednostavnost ugradnje i korištenja, fleksibilnost u dimenzioniranju rješenja, visoka pouzdanost i raznovrsnost funkcija. Inim protivprovalni sistemi su Grade 3 stepena sigurnosti prema normi EN 50131.

Rešenja integracije

ABsistemDCi softver omogućava nadzor i upravljanje nad integrisanim safety i security sistemima pomoću jedinstvenog interface-a. Dodatne integracije pomoću serije ABsistem softvera za inteligentno upravljanje i kontrolu omogućuju povezivanje sa sistemima za vođenje poslovanja korisnika i povećavaju ukupnu isplativost implementiranih sistema.