Select Page
Kontrola pristupa i evidencija radnog vremena

In-Out samostojeći čitači i kontroleri

Samostalni (standalone) sistemi (kontroler i čitač su u jednom uređaju) su zbog pristupačne cijene i jednostavne ugradnje pogodni za stambene ili manje poslovne objekte. Raspon In-Out sistema obuhvata više tipova čitača (identifikacija karticom, šifratorom, otiskom prsta) u antivandal izvedbi.

Jantar samostojeći čitači i kontroleri

Samostojećim Jantar rješenjima kontrole pristupa se može daljinski upravljati i dodjeljivati stalne i povremene pristupne šifre. Dostupno je nekoliko verzija čitača (sa ili bez TCP/IP komunikacije) koji komuniciraju sa različitim medijima identifikacije (kartice, tagovi, PIN).

Jantar napredna kontrola pristupa

Dostupne su različite verzije Jantar kontrolera i čitača kojima se upravlja sa više vrata povezanih u sistem. Hardver sistema je povezan sa serverom na kojem radi softver za upravljanje kontrolom pristupa.

Jantar Codeks aplikacija za evidenciju radnog vremena

Kontrola pristupa se često kombinuje s evidencijom radnog vremena jer su sistemi logično povezani u smislu medija identifikacije i smještaja kontrolnih tačaka. Dostupne su različite verzije Jantar Codeks softvera koje se biraju zavisno o broju zaposlenih i mjesta registracije. Omogućuju mnoge napredne funkcije i fleksibilno upravljanje ljudskim resursima.

In-Out komplet za nadzor obilaska zaštitara

In-Out komplet za nadzor obilaska zaštitara sastoji se od čitača (gumene palice) kojom zaštitar evidentira svoje prisustvo na čitaču na mjestu obilaska. Podaci sa čitača se po povratku u dojavni centar učitavaju u softver za nadzor obilaska.