Select Page
Prodavnice elektromaterijalom i IT opremom, internet prodavnice

DIY rješenja

Prodavnicama elektromaterijalom i ICT opremom namijenjena su razna DIY rješenja – Samostojeći detektori, kamere, videoportafoni, bežični protivprovalni sistemi koje kupci koriste za zaštitu vlastitih stanova i poslovnih prostora.

Online katalog

Online katalog sadrži informacije o cijeni, dostupnosti i roku isporuke  pojedinog uređaja. Služi i kao prodajni alat jer omogućuje da kupac pregleda fotografije i tehničke karakteristike proizvoda na mjestu prodaje.

Promotivni materijali

Promotivni materijali, izložbeni uzorci te paneli s aktivnom demo opremom isporučuju se trgovinama elektromaterijalom i ICT opremom na zahtjev i u dogovoru sa zaduženim prodavačem.

B2B platforma

Putem B2B online platforme prodavnice elektromaterijalom i ICT opremom imaju trenutni uvid u dostupnost opreme i mogu je veoma jednostavno naručiti. Proces naručivanja i izrade ponuda su maksimalno pojednostavljeni, a sva potrebna dokumentacija je dostupna online te je se može pokazati i na mobilnim telefonima ili tabletima.

Servis i zamjenska oprema

Kao proizvođač i ovlašteni distributer uređaja, Alarm automatika osigurava servis sve opreme u ponudi u i van garatnog roka. Servis se radi na temelju procjena trajanja i troška popravka, a osigurana je i zamjenska oprema kada je to instalateru potrebno.

Dokumentacija o proizvodima

Za svu opremu u ponudi je osigurana kompletna dokumentacija – o karakteristikama uređaja, sertifikati proizvođača, izjave o usklađenosti te instalaterska i korisnička upustva.