Select Page
Audio rješenja

Fonestar izvori zvuka

Fonestar pojačala omogućuju emitovanje zvuka sa raznih izvora – radio uređaja, USB/SD/MP3 player-a i mikrofona. Zato se može prilagoditi korištenju u različitim aplikacijama (prodavnice, škole, crkve, kafići).

Fonestar kontrola zvuka

Raspon Fonestar pojačala različite snage omogućuje potpuno prilagođavanje audio rješenja zahtjevima aplikacije. Putem dodatnih atenuatora je omogućeno podešavanje različite jačine zvuka u različitim prostorima.

Fonestar zvučnici

Fonestar zvučnici su dostupni u različitim izvedbama (nadzidni, plafonski) i sa različitim karakteristikama. To omogućuje da se svaki prostor opremi adekvatnim razglasom koji će se svojim dizajnom u potpunosti uklopiti u interijer.

Fonestar bežično rješenje razvoda zvuka

Za prostore koji su već u funkciji i u kojima bi postupak ožičenje sistema razglasa ometao rad koriste se Fonestar bežična rješenja. Dostupno je više tipova bežičnih prijemnika, slušalica, mikrofona i napajanja.

Fonestar beskontaktna komunikacija

Fonestar interkom sistemi omogućavaju jasnu govornu komunikaciju između ljudi koji se nalaze u odvojenim prostorima ili komuniciraju kroz staklenu pregradu bez fizičkog kontakta. Dostupna su za montažu i korištenje izuzetno jednostavna samostojeća rješenja. Ona se u načelu sastoje od zvučnika i mikrofona koji mogu biti povezani žičano i bežično.