Select Page
Construction & building sector

Oprema i tehnička dokumentacija

Cjelokupna safety i security oprema u ponudi Alarm automatike je u skladu s važećim normama i propisima. Popraćena je svom potrebnom tehničkom dokumentacijom i certifikatima.

Inženjering i vođenje projekata

Tim Alarm automatike obuhvaća i stručnjake specijalizirane za poslove vođenja projekata. One sudjeluju na koordinacijama, pripremaju dokumentaciju i primopredaju. Zaduženje im je i da organiziraju podizvođače kako bi se posao obavio u zadanom roku.

Programiranje i puštanje sustava u rad

Stručno programiranje i puštanje sustava u rad  spriječit će probleme do kojih može doći uslijed ranijih propusta vezanih za telefonsku i elektro instalaciju, spajanje uređaja i definiranje zona.

Integracija sustava na objektu

Stručno obavljena integracija sustava na objektu investitoru jamči isporuku funkcionalnog rješenja. Implementacija ABsistemDCi softvera za integraciju tehničkih sustava na objektu kao i nekog od specijalističkih softvera iz serije ABsistem omogućuje jednostavnije upravljanje nad integriranim sustavima.

Seminari o primjeni safety i security rješenja

Seminari su mjesto razmjene znanja o već primijenjenim rješenjima zaštite u različitim aplikacijama (hoteli, retail, stambeni, poslovni, industrijski), novim tehnologijama i rješenjima koja predviđaju zahtjeve investitora.

Katalog opreme i sustava u ponudi

Ponuda safety i security sustava je sistematizirana u iDEA Project katalogu Alarm automatike koji se ažurira svake godine. Obuhvaćena je oprema za koju su već razvijeni komunikacijski moduli i integracijska rješenja.

Informiranje o specifičnim rješenjima dojave požara i integracije

Kroz periodične newslettere pretplatnike informiramo o novim tehnologijama i rješenjima s područja zaštite te o specifičnostima realiziranih projekata.